NextGen, Fast Forward into a Smart Industry - Utilities
agendaitem

NextGen, Fast Forward into a Smart Industry

Wanneer

8 Nov 2018

Platform

Het Nieuwe Produceren

Organisatie

Emerson

Hét innovatie platform over digitalisering, IIoT, industry 4.0 in de procesindustrie gaat weer van start. Tijdens NextGen hebben we het over innovatie, IIOT-oplossingen, die meehelpen de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en winstgevendheid van fabrieken te optimaliseren. Daarnaast kijken we juist ook naar een thema dat steeds belangrijker wordt: Cybersecurity, om te zorgen dat de nieuwe datastromen bij de juiste mensen veilig terechtkomen in de vorm van eenvoudige acties. De technologie mag dan misschien wel zo ver zijn, maar zijn de mensen dat ook?

Hoe maken we bijvoorbeeld medewerkers future proof en agile? En hoe maak je je bedrijf aantrekkelijk om het beste personeel te werven en te houden? Tijdens NextGen, Fast Forward into a Smart Industry worden deze ervaringen gedeeld door eindgebruikers en service verleners.

Het belooft weer een inspirerende middag en avond te worden met een mooi programma waarin u wordt uitgedaagd om uw kennis, resultaten en toekomstvisie te delen. Digitalisering en het voorspelbaar maken van onderhoud staan dit jaar ook weer hoog op de agenda, worden er parallellen getrokken naar andere sectoren en zijn er weer interessante sprekers.

Key-note speaker Tony Bosma geeft een inspirerende multimediale lezing die uw blik op de hedendaagse wereld radicaal zal uitdagen.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.