Industrie & Energie 2017: Versnellen - Utilities
platform-event

Industrie & Energie 2017: Versnellen

Wanneer

12 Dec 2017

Platform

Utilities

Organisatie

Industrielinqs pers en platform en FME Energy

SAVE THE DATE!

Noteer dinsdag 12 december 2017 in uw agenda. Dan vindt bij FME in Zoetermeer het congres Industrie & Energie 2017 plaats. De dag staat in het teken van het thema ‘Versnellen’.

De industrie wil zijn CO2-uitstoot terugdringen en claimt zijn rol in de energietransitie. De energiegrootverbruikers committeerden zich onlangs nog aan een extra energiebesparing van negen petajoule. Het huidige tempo van energie- en CO2-besparing is echter te laag om de CO2-uitstoot naar het niveau terug te dringen dat in het klimaatakkoord in Parijs is afgesproken. Versnellen is dan ook de enige optie. Versnellen door doorbraakinnovaties die de wereld van moleculen en elektronen met elkaar verbinden. Versnellen door harmonisatie van wet- en regelgeving en financieringsmodellen.

Wie wil versnellen, zal uit zijn comfortzone moeten komen en het lef moeten hebben om innovatie een kans te geven en de kracht van de keten te benutten. Nieuwe business modellen, circulaire systemen en transparante samenwerking maken versnelling mogelijk.

Het Petrochem platform, Utilities platform en FME Energy hebben de ambitie opgepakt om de industrie te helpen bij deze versnelling met het congres Industrie & Energie 2017. Door knelpunten te benoemen en waar mogelijk weg te nemen, door inspirerende voorbeelden op het snijvlak van technische en sociale innovatie te tonen en door partijen te koppelen die samen meer bereiken dan alleen.

Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort.

banner-uti17-header-970x130

Catelijne Klaver, Eventmanager / projectcoƶrdinator

catelijne@industrielinqs.nl 020 31 22 089

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.